Jdi na obsah Jdi na menu

MINI CUP 2017 - Praha Háje

V pátek 24.3.2017 jsme s miníky odjely na turnaj do hlavního města, který trval až do neděle 26.3.2017. Byl to 22. ročník a my se zúčastnily podruhé. Letos jsme jely v tomto složení:

 

Barča Kreuzerová,

Barča Volfová,

Kačka Tůmová,

Marťa Koňáková

Marťa Bočanová

Lenka Matějková

Verča Matějková

Nela Horažďovská

Peťa Koutníková

 

Do branky nastoupila Peťa a hájila ji ve všech zápasech ve skupině. V zápasech o umístění ji vystřídala Barča V. Obě brankařky odvedly maximum a družstvu výrazně pomohly. Sice se nám ve skupině moc nedařilo, holky byly  zaražené a bojácné, trvalo jim hodně dlouho než se trošku rozehrály

V pátek jsme hrály 2 zápasy. S Prahou Háje jsme prohrály 6:9, s Tachovem dokonce 5:11.

V sobotu jsme zahájily se Strakonicemi - zpočátku to vypadala slibně, až do poloviny zápasu jsme hrály vyrovnaně, pak se to ale zlomilo a nakonec z toho byla prohra 3:9.

Další zápas byl s Havl.Brodem i tam byl začátek bojácný, výsledek nakonec 4:6.

Chuť i den jsme si vylepšily až s družstvem Poruby, které jsme rozstřílely 14:0. Skončily jsme ve skupině nakonec až na 5. místě. A ještě ten večer nás čekal zápas s Lážněmi Kynžvart, začátek nám opět utekl,  v polovině jsme prohrávaly už 2:6, teprve pak se nám to začalo jít, ale už jsme to nedotáhly do úspěšného konce a prohrály 6:7. 

Večer se holky na čerstvém vzduchu protáhly na dětském hřišti, i když skoro potmě, i přesto si to užily a pak nemohly usnout. Spát se šlo pozdě a i přes brzké vstávání o hodinu dřív, díky letnímu času, se holky do prvního zápasu obuly a Jinřichohradeckým děvčatům jsme dovolily dát jen 1 gol, zatímco my jsme daly 10. Poslední zápas už byla legrace a se slovenským Rohožníkem jsme vyhrály 7:2.

Od holek jsme sice čekaly lepší umístění, i přesto jsme si to s nimi užily a doufáme, že i ony s námi.

Děkujeme všem rodičům za pomoc s dopravou a za podpooru a těšíme se další turnaj, tentokrát velikonoční Praqua cup :-))))

fotky na rajčeti http://hazenamilevsko.rajce.idnes.cz/Haje_6_1_24.3.-26.3.2017/

 

dsc_0251-uprav.jpg

vysledky-skupina.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

vysledky-turnaj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

diplom0001.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

petra koutnikova - supr

27. 3. 2017 8:02

Je To supr Jsme dobrý

Jitka - Milevsko je stejně nej.

26. 3. 2017 21:16

Přestože umístění nebylo úplně nejlepší, holky si to užili a budou mít na co vzpomínat. Každý turnaj je zkušenost, která je posouvá zase o kousek dál. Děkujeme trenérkam, že se o holky celý víkend řádně postarali. :-)

EM - Re: Milevsko je stejně nej.

26. 3. 2017 22:30

Diky Jitko, my rady, holky jsou mimo hriste skveli bavici