Jdi na obsah Jdi na menu

Medaile pro mladsi zacky - 27.1.2018

Mladší žákyně Milevska poprvé dosáhly  na madailovou turnajovou pozici.

V sobotu 27.1.2018 vyrazily mladší žačky na další ze svých plánováných turnajů do Prahy. Tentokrát jsme se rozhodli pro autobusovou dopravu a tak podpora rodičů byla veliká a přispěla k velmi hezkému výkonu milevských děvčat.

 

První utkání jsme zvládly s velkým přehledem a porazily jsme žačky HC Kolín vysoko 20:10,

 

ve druhém utkání jsme bojovaly o body s DHC Plzeň a i tentokrát byl výsledek velice přízenivý 13:5 pro Milevsko.

 

Třetí utkání bylo utkáním o prvenství v turnaji s pořádající TJ Astra Praha. Od samého začátku až do konce se bojovalo o každou branku.   Náš soupeř měl převahu především na postech spojek, které byly oproti našim děvčatům větší a hlavně váhová převaha byla velice znatelná. I přesto milevská děvčata bojovala a dokázala soupeře přehrávat a jít i do vedení. Bohužel v závěrečné minutě nám soupeř odskočil na rozdíl jedné branky a již nezbyl čas na vyrovnání a utkání skončilo 16:15 ve prospěch Astry. Utkání mělo bourlivou atmosféru díky našim rodičům a domácím divákům .  

 

Na milevska děvčata tak zbylo druhé místo, o které se ale ještě musela poprat  s družstvem TJ Loko České Budějovice. Po zklamání, že jsem nezvítězily v utkání s Astrou,  bylo nutné zvýšením hlasu burcovat děvčata k poslednímu utkání. Děvčata se od začátku pustila do svého soupeře s vervou a vytvořila si již v první části  náskok 9:0 a utkání pak dohrála děvčata ročníku 2006. Konečný výsledek 18:8 pro Milevsko byl opravu sladkou tečkou pro milevské.

 

Z našeho týmu byly nejpilnějšími střelkyněmi Terezka Kozáková (22 branek) a Nela Horažďovská (16 branek). Ale poděkování patří celému týmu, který bojoval o svou první medaili a každá vstřelená branka nás posouvala blíž k našemu cíli. 

 

Za Milevsko nastoupila děvčata:

 

Ester Hubalová a Martina Bočanová - brankářky

Spojky - Tereza Kozáková, Nela Horažďovská, Michaela Kodadová, Barbora Kreuzerová, Martina Koňáková a Petra Koutníková.

Pivoti - Lenka Matějková a Barbora Volfová

Křídla - Monika Řezáčová, Tereza Kodadová, Kateřina Tůmová, Barbora Samcová , Veronika Matějková a Nela Čunátová.

Trenérky děkují děvčatům za předvedený výkon a doufáme, že sladká odměna pro děvčata od McDonalda byla hezkou tečkou za celodenním turnajem.

 

Konečné pořadí:

TJ Astra Praha

Handball club Milevsko

TJ Loko České Budějovice

DHC Plzeň

HC Kolín

 

Marie Šťastná

 

img_8255.jpgimg_8250.jpg

 

img_8630.jpgimg_8448.jpgimg_8815.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář